TISZTA MÉHPEMPŐ POLLEN ALLERGIA ELLEN

Mit tud tenni a Mannavita Tiszta Méhpempő a Pollen Allergia ellen?

A tiszta méhpempő kivételes módon stimulálja az immunrendszert, mely ezáltal jóval hatékonyabban képes ellátni feladatait.

A japán Ryukyus egyetem kutatói egereken végeztek kísérletet, melyben azt vizsgálták, hogy a méhpempő miként változtatja meg a szisztémás autoimmunitás kifejlődését. Az autoimmunitás olyan állapotot jelent, amikor a szervezet immunrendszere a saját sejtjeit támadóként érzékeli, és így megtámadja önmagát. Ilyen autoimmun betegség például a reumás ízületi gyulladás, illetve sok allergiás betegség is. 

A kísérletben résztvevő egereknek genetikai hajlama volt a lupusra, ami egy igen komoly autoimmun betegség. A tudósok azt állapították meg, hogy a méhpempőt kapó egerek esetén jóval később jelentkeztek a lupus tünetei, és sokkal tovább maradtak életben, mint azok az egerek, akiknek nem adtak méhpempőt. 

A tiszta méhpempő az emberi szervezetben is hatékonyan képes kiegyensúlyozni az immunműködést, amivel eredményesen léphet fel az allergia ellen is, mely alapvetően az immunrendszer túlzott reakciója valamilyen anyagra.

A friss méhpempő kitűnő gyulladásgátló hatással is rendelkezik, mely szintén rendkívül kedvező allergiás problémák esetén. 

Továbbá a méhpempő nyugtató hatást gyakorol a légutak nyálkahártyájára, és enyhíti a tavaszi időszakban jelentkező allergiás tüneteket is, mivel sok olyan nyomelemet tartalmaz, melyek csökkentik a stresszt, és fokozzák az általános immunitást.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre