VITAMINPÓTLÁS FRISS TISZTA MÉHPEMPŐVEL

Hogyan járul hozzá a Tiszta Méhpempő a Vitaminpótláshoz?

A tiszta méhpempő az egyik legösszetettebb anyag a Földön. Több, mint 250, biológiailag aktív összetevőt rejt magában. A méhpempő az egyik leghatékonyabb Bio Multivitamin, tele van jól hasznosuló tápanyagokkal.

A méhpempő valamennyi B-vitamint tartalmazza, így megtalálható benne a tiamin, a riboflavin, a nikotinsav, a biotin, az inozit, a folsav, a piridoxin, a kobalamin és a pantoténsav is.

A tiszta méhpempőben található kollagén és lectin is, de tartalmaz A-, C-, D- és E-vitaminokat is.

A Méhpempőben 17 aminosav is van, melyek közül 8, az élet működéséhez nélkülözhetetlen, esszenciális aminosav.
DNS és RNS is van benne, melyek fontos szerepet játszanak a fehérjeszintézisben és az öröklődésben vagy a daganatos betegségek megelőzésében.

A friss méhpempőben található 10-HDA-sav a szteroidok csoportjához tartozó vírusölő tulajdonságú antibakteriális hatóanyag, ami segít a kóros elváltozásokat okozó szabadgyökök felszámolásában.

A másik kivételes hatóanyag a méhpempőben az acetilkolin, mely a perifériás és a központi idegrendszerben ingerületátvivő anyagként működik. A méhpempő a legjobb természetes acetilkolin forrás, így a pempő hozzájárul agyunk és idegrendszerünk egészségesebb működéséhez.

Általános egészég-megőrzési céllal tartsunk évente 2-4 alkalommal méhpempő kúrát, napi 1-4 grammos adagolással.
90 kg-os testsúly felett, már a napi 2 gramm méhpempő fogyasztása javasolt.

Érdemes minden évszakban 1-1 méhpempő kúrát tartani.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre