AZ ADENOZIN-TRIFOSZFÁT HATÁSAI

Mire jó a Mannavita Méhpempőben lévő Adenozin trifoszfát?

A friss méhpempőben található nagy mennyiségű pantoténsav egyik kiemelkedő hatása, hogy a FMN (flavin-mononukleotid) és FAD (flavin-adenin-dinukleotid) koenzimek termelésében társfaktori szerepet játszik. 
Ezek a flavoproteinek közreműködnek a fehérjék és a cukrok anyagcsere reakcióiban, melyek szervezetünk valamennyi sejtjében a citoplazmában levő mitokondriumok szintjén energiát termelnek.

Így a hidrogénszállítás támogatása által energiaforrásként jelentősen hozzájárulnak az adenozin-trifoszfát, vagyis az ATP termeléséhez, ami nélkülözhetetlen a Krebs ciklusban, a cukrok elégetésében.

Az ATP egy olyan testsajátos anyag, ami valamennyi izomsejtben megtalálható, és a legfontosabb energiahordozó az izom-összehúzódásokhoz. 

Az ATP tehát létfontosságú számunkra, mivel nélküle nincsen se élet, se mozgás. Az ATP termeli az összes testsajátos energiaforrást, ami elengedhetetlen üzemanyagként szolgál a regenerációhoz és a növekedéshez a szervezetben. 

Ráadásul az ATP tárolása az izomzatban korlátozott, ezért folyamatosan gondoskodni kell a pótlásáról. 

A tiszta méhpempő rendszeres fogyasztásával biztosíthatjuk szervezetünk számára az ATP folyamatos pótlását.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre