GYULLADÁSCSÖKKENTÉS TISZTA MÉHPEMPŐVEL

Hogyan Csökkenti a Gyulladásokat a Friss Méhpempő?

A közelmúltban egy kutatócsoport tanulmányozta a méhpempőben jelen lévő 10-HDA-sav hatásait. Arra a következtetésre jutottak, hogy a 10-HDA-sav gátolni tud két gyulladásos jelátviteli mechanizmust, ezért komoly terápiás segítséget nyújthat az ízületi gyulladás kezeléséhez.

A 10-HDA-sav egy olyan biológiai “marker” is, melyet csak és kizárólag a méhpempő tartalmaz, és semmilyen más anyagban nem fordul elő a természetben. A 10-HDA-sav a szteroidok csoportjához tartozó hosszúláncú karboxilsav, mely vírusölő tulajdonságú antibakteriális hatóanyag, ami segít a kóros elváltozásokat okozó szabadgyökök felszámolásában.

Egy másik vizsgálatban a méhpempő ízületi gyulladásokra kifejtett hatásait vizsgálták. Carlton Fredericks, Ph.D. a Food Fact and Fallacies című könyvében ismerteti, hogy a méhpempő támogatja az ízületi gyulladás tüneteinek csökkentését, amit a benne lévő jelentős mennyiségű pantoténsavnak köszönhet, mivel ez segíti  a mellékvesék működését.

Ez azért nagyon fontos, mert a mellékvesék termelik a kortizont, ami a legerősebb gyulladáscsökkentő vegyülete a szervezetnek. 
A kortizon mérsékli az ízületi degeneratív folyamatokat, illetve támogatja a porcszövetek regenerálódását.

Az 1960-as években angol orvosok egy csoportja részletes tanulmányt készített az ízületi gyulladásról, valamint annak kezelési lehetőségeiről. E vizsgálatban a méhpempő és a pantoténsav együttesét alkalmazták, majd nyomon követték a tünetek alakulását, illetve a vér vitaminszintjét.

Azt figyelték meg, hogy ahogy a vérben nőtt a pantoténsav szintje, ezzel együtt csökkentek a gyulladásos tünetek. Végül minden egyes betegnél komoly javulás állt be 28 napon belül, ráadásul a fájdalmak is teljesen megszűntek.

A betegek egyébként nem csak ízületi gyulladásban szenvedtek, hanem reumatikus problémáik is voltak. Az orvosokat lenyűgözte és megdöbbentette, hogy szinte mindegyikük esetében megszűnt az összes reumatikus tünet. Ezután még 1 évig követték nyomon a betegek állapotát, és amíg a méhpempőt fogyasztották, addig teljesen tünetmentesek maradtak.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre